우리 ITExamDump에서는 최고이자 최신의Symantec 인증ST0-153덤프자료를 제공 함으로 여러분을 도와Symantec 인증ST0-153인증자격증을 쉽게 취득할 수 있게 해드립니다.만약 아직도Symantec 인증ST0-153시험패스를 위하여 고군분투하고 있다면 바로 우리 ITExamDump를 선택함으로 여러분의 고민을 날려버릴수 있습니다.
Symantec인증ST0-153시험은 국제적으로 승인해주는 IT인증시험의 한과목입니다. 근 몇년간 IT인사들에게 최고의 인기를 누리고 있는 과목으로서 그 난이도 또한 높습니다. 자격증을 취득하여 직장에서 혹은 IT업계에서 자시만의 위치를 찾으련다면 자격증 취득이 필수입니다. Symantec인증ST0-153시험을 패스하고 싶은 분들은ITExamDump제품으로 가보세요.
ITExamDump는ITExamDump의Symantec인증 ST0-153덤프자료를 공부하면 한방에 시험패스하는것을 굳게 약속드립니다. ITExamDump의Symantec인증 ST0-153덤프로 공부하여 시험불합격받으면 바로 덤프비용전액 환불처리해드리는 서비스를 제공해드리기에 아무런 무담없는 시험준비공부를 할수 있습니다.
최근 Symantec인증 ST0-153시험이 IT업계에서 제일 높은 인지도를 가지고 있습니다.바라만 보지 마시고Symantec인증 ST0-153시험에 도전해보세요. ITExamDump 의 Symantec인증 ST0-153덤프로 시험준비공부를 하시면 한방에 시험패스 가능합니다. Symantec인증 ST0-153덤프로 자격증취득에 가까워지고 나아가서는 IT업계에서 인정을 받는 열쇠를 소유한것과 같다고 할수 있습니다.
시험 번호/코드: ST0-153
시험 이름: Symantec (Symantec PGP Universal Server 3.2 Technical Assessment)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 67 문항
업데이트: 2014-02-23
ST0-153 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/ST0-153.html
NO.1 Given the following details, which of the answers best describes what a user can do? A user who is not
a PGP NetShare user but is a PGP Desktop user attempts to access a PGP NetShare encrypted folder...
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:B
Symantec dumps ST0-153 ST0-153자료 ST0-153 dump
NO.2 How do PGP Universal Server clusters resolve conflicts where a user account is being changed on two
or more servers at the same time?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:D
Symantec ST0-153시험문제 ST0-153인증 ST0-153
NO.3 How do the encrypt and sign buttons interact with policy?
A.They bypass it
B.They do not bypass it, they use the Standalone chain
C.They only work when the server is online and the Outbound policy rule has been enabled
D.None of the above are true
Answer:D
Symantec ST0-153자료 ST0-153시험문제
8.How do you create an ADK?
A.It is automatically created and added to the server upon installation
B.You purchase one from PGP Corporation
C.From the Organization Keys tab
D.From PGP Desktop
Answer:D
Symantec ST0-153 pdf ST0-153 ST0-153 ST0-153자료 ST0-153 pdf
9.How does a cluster know if a server needs to be updated?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:A
Symantec ST0-153 ST0-153기출문제 ST0-153 ST0-153자격증 ST0-153최신덤프
10.How does the “Prefer Notes native encoding over PGP encoding” feature work?
A.External emails are PGP encrypted but internal ones are Notes encrypted
B.Internal emails are PGP encrypted but external ones are Notes encrypted
C.All emails are Notes encrypted
D.The user is prompted to choose their encryption type
Answer:A
Symantec dump ST0-153기출문제 ST0-153
11.How does Web Messenger replication work?
A.There is no replication
B.Messages can be replicated to all servers or a number of servers or not replicated
C.Messages are stored on all servers or not replicated
D.Messages can only be replicated to a number of servers or not replicated
E.Messages are always replicated on all servers unless it is a DMZ server
Answer: B
Symantec기출문제 ST0-153 ST0-153 ST0-153 dump
12.How is the private key of the ADK protected?
A.The private key should be split into several shares and given to designated users.
B.The ADK keypair is stored on the server
C.The private key is protected by the Ignition Key
D.The ADK doesn't have a private key
Answer:A
Symantec최신덤프 ST0-153덤프 ST0-153
13.How many backups are kept by default?
A.7
B.30
C.5
D.5, not configurable
Answer:C
Symantec기출문제 ST0-153 ST0-153 ST0-153
14.If a user belongs to 3 different groups, which one will give this user policy?
A.The first one created on the server if there is no order specified
B.The Excluded group if he belongs to it
C.Wherever LDAP puts them first
D.The Everyone group
Answer:B
Symantec ST0-153 ST0-153시험문제 ST0-153인증
15.If Alice has forgotten the passphrase for her encrypted boot volume, what can her administrator do?
A.Use the WDE-ADMIN group access to authenticate at BootGuard and change the passphrase
B.Check the box for "Automatically decrypt boot disk upon power on" in Consumer Policy
C.Use the Account lockout mechanism to reset her passphrase
D.Use the Whole Disk Recovery Token
E.Reset her passphrase in PGP Universal Server
Answer: D
Symantec자료 ST0-153 ST0-153 ST0-153 ST0-153
16.A user has never dealt with another employee but is able to send them secure email because they
have a PGP Universal Server.This is possible because of:
A.This is an example of the SMIME Web of Trust
B.Manual verification
C.This is not possible with PGP products
D.A trust relationship
Answer:D
Symantec ST0-153 ST0-153인증 ST0-153자격증
18.If you did not specify network settings during the installation process, which of the following IP
addresses would initially be assigned to your PGP Universal Server?
A.172.16.10.100/24
B.192.168.1.100/24
C.10.1.1.100/24
D.none of the above
Answer:B
Symantec자격증 ST0-153자격증 ST0-153 ST0-153
19.If you had to manually type in your PGP Universal Server address to administer it, what would it be?
A.http://Key.domain:443
B.https://Key.domain:9000
C.https://Keys.domain
D.https://Keys.domain:9000
Answer:D
Symantec dumps ST0-153 dumps ST0-153 ST0-153자료 ST0-153 ST0-153시험문제
20.If you move an encrypted file out of a PGP NetShare protected folder and onto your Windows desktop
what happens?
A.The file is decrypted
B.The file remains encrypted
C.The file remains encrypted only if it is protected by the blacklist
D.If advanced user mode is enabled it stays encrypted
E.It is decrypted if the file is data created by an application on the blacklist
Answer: B
Symantec ST0-153 ST0-153 pdf ST0-153시험문제 ST0-153최신덤프
NO.4 Given the following details, which of the answers best describes what a user can do?A user who is not a
PGP Desktop user accesses a PGP NetShare encrypted folder.
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:D
Symantec기출문제 ST0-153 dump ST0-153자격증 ST0-153
NO.5 How did you add Internal Users to the PGP Universal Server?
A.Receiving email
B.Installing the server
C.Sending email
D.All of the above
Answer:C
Symantec시험문제 ST0-153기출문제 ST0-153 ST0-153
NO.6 How could I verify user keys for a partner using SMIME?
A.By placing the partner's CA in the list of Trusted Keys
B.By adding an Organization Certificate to my PGP Universal Server
C.By splitting my ADK
D.PGP Universal Server automatically trusts all non-PGP SMIME servers
Answer:A
Symantec덤프 ST0-153 ST0-153최신덤프
ITexamdump의 000-241덤프의 VCE테스트프로그램과 HP2-B97덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 1Y0-370시험에 대비한 고품질 덤프와 70-485시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 C_TFIN22_64시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
댓글 없음:
댓글 쓰기