ITExamDump의IBM인증 A2010-538덤프는 고객님의 IT인증자격증을 취득하는 소원을들어줍니다. IT업계에 금방 종사한 분은 자격증을 많이 취득하여 자신만의 가치를 업그레이드할수 있습니다. ITExamDump의IBM인증 A2010-538덤프는 실제 시험문제에 대비하여 연구제작된 퍼펙트한 시험전 공부자료로서 시험이 더는 어렵지 않게 느끼도록 편하게 도와드립니다.
A2010-538인증시험은IBM사의 인중시험입니다.IBM인증사의 시험을 패스한다면 it업계에서의 대우는 달라집니다. 때문에 점점 많은 분들이IBM인증A2010-538시험을 응시합니다.하지만 실질적으로A2010-538시험을 패스하시는 분들은 너무 적습니다.전분적인 지식을 터득하면서 완벽한 준비하고 응시하기에는 너무 많은 시간이 필요합니다.하지만 우리ITExamDump는 이러한 여러분의 시간을 절약해드립니다.
우리ITExamDump 는 많은IT전문가들로 구성되었습니다. 우리의 문제와 답들은 모두 엘리트한 전문가들이 만들어낸 만큼 시험문제의 적중률은 아주 높습니다. 거이 100%의 정확도를 자랑하고 있습니다. 아마 많은 유사한 사이트들도 많습니다. 이러한 사이트에서 학습가이드와 온라인서비스도 지원되고 있습니다만 우리ITExamDump는 이미 이러한 사이트를 뛰어넘은 실력으로 업계에서는 우리만의 이미지를 지키고 있습니다. 우리는 정확한 문제와답만 제공하고 또한 그 어느 사이트보다도 빠른 업데이트로 여러분의 인증시험을 안전하게 패스하도록합니다.IBM A2010-538인증시험을 응시하려는 분들은 저희 문제와 답으로 안심하시고 자신 있게 응시하시면 됩니다. 우리ITExamDump 는 여러분이 100%IBM A2010-538인증시험을 패스할 수 있다는 것을 보장합니다.
ITExamDump연구한 전문IBM A2010-538인증시험을 겨냥한 덤프가 아주 많은 인기를 누리고 있습니다. ITExamDump제공되는 자료는 지식을 장악할 수 있는 반면 많은 경험도 쌓을 수 있습니다. ITExamDump는 많은 IT인사들의 요구를 만족시켜드릴 수 있는 사이트입니다. 비록IBM A2010-538인증시험은 어렵지만 우리ITExamDump의 문제집으로 가이드 하면 여러분은 아주 자신만만하게 응시하실 수 있습니다. 안심하시고 우리 ITExamDump가 제공하는 알맞춤 문제집을 사용하시고 완벽한IBM A2010-538인증시험 준비를 하세요.
시험 번호/코드: A2010-538
시험 이름: IBM (Assess: 538 IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 Implementation)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 120 문항
업데이트: 2014-02-12
ITExamDump의IBM A2010-538시험자료의 문제와 답이 실제시험의 문제와 답과 아주 비슷합니다. 우리의 짧은 학습가이드로 빠른 시일 내에 관련지식을 터득하여 응시준비를 하게 합니다. 우리는 우리의IBM A2010-538인증시험덤프로 시험패스를 보장합니다.
IBM인증 A2010-538시험은 IT인증시험중 가장 인기있는 시험입니다. IBM인증 A2010-538시험패스는 모든 IT인사들의 로망입니다. ITExamDump의 완벽한 IBM인증 A2010-538덤프로 시험준비하여 고득점으로 자격증을 따보세요.
A2010-538 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/A2010-538.html
NO.1 What information must be collected in order to plan a Hub Tivoli Enterprise Monitoring Server
in an IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 (ITM) implementation?
A. The location of the servers to be monitored.
B. Which applications are running on the monitored servers?
C. The number of servers and applications monitored by ITM.
D. How many users are logged into each of the monitored servers?
Answer: C
IBM최신덤프 A2010-538기출문제 A2010-538 A2010-538자료 A2010-538덤프
NO.2 Which two pieces of information must be collected in order to select the appropriate
monitoring agent? (Choose two.)
A. The applications to be monitored.
B. The firewalls in the company's network.
C. The size of the data warehouse database.
D. The operating system of the servers to be monitored.
E. The operating system of the Tivoli Enterprise Monitoring Server.
Answer: A,D
IBM A2010-538 A2010-538 pdf A2010-538 A2010-538최신덤프
5. According to the IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 Installation and Setup Guide, what is the
maximum number of agents that a remote Tivoli Enterprise Monitoring Server (RTEMS) can handle?
A. 500
B. 1500
C. 2500
D. 3500
Answer: B
IBM dump A2010-538자격증 A2010-538최신덤프
6. When planning to deploy a KDE Gateway, which two IBM Tivoli Monitoring components must
be configured to add the KDE Gateway configuration? (Choose two.)
A. Warehouse Proxy Agent
B. Tivoli Enterprise Portal Server
C. Tivoli Enterprise Monitoring Agent
D. Tivoli Enterprise Monitoring Server
E. Summarization and Pruning Agent
Answer: C,D
IBM A2010-538자료 A2010-538자격증 A2010-538기출문제 A2010-538
7. Which protocol can an agent use to send messages to an event management system when the
agent is running in Autonomous mode?
A. XML
B. SSH
C. SOAP
D. SNMP
Answer: D
IBM A2010-538 A2010-538 A2010-538 A2010-538시험문제
8. An agentless monitoring server is installed with these active agentless monitor instance types
started: 2AIX, 2 Linux, 2 Solaris, 2 Windows.What is the maximum number of systems that can be
monitored?
A. 8
B. 80
C. 800
D. 8000
Answer: C
IBM A2010-538자격증 A2010-538
9. Which three database products are supported for the Tivoli Data Warehouse database?
(Choose three.)
A. Derby
B. Oracle
C. Sybase
D. MS SQL
E. IBM DB2
F. IBM Informix
Answer: B,D,E
IBM자료 A2010-538기출문제 A2010-538기출문제 A2010-538자격증
NO.3 A customer wants fully autonomous monitoring for their operating systems which are based in
a place with these restrictions:
The traditional operating system agents (the knt, klz, and kux agents that monitor the Windows,
Linux, and UNIX operating environments) cannot be used directly.
Which statement is true in order to meet the customer's requirements?
A. IBM Tivoli Monitoring (ITM) will not be the right solution because of the relatively large agent
footprint.
B. ITM will not be the right solution because Java is required for all ITM agents to operate.
C. The traditional ITM operating system agents must be configured for Autonomous Mode.
D. The customer will have to deploy the System Monitor Agents which provide autonomous-only
monitoring for their operating systems.
Answer: D
IBM A2010-538 A2010-538 A2010-538
NO.4 What are two considerations before installing any IBM Tivoli Monitoring component in an
environment where a single or multiple firewall(s) exist? (Choose two.)
A. Open only one port on the firewall(s).
B. Opening as few ports on the firewall(s) as possible.
C. The existing firewall(s) must be moved and/or uninstalled.
D. Location of components to be installed relation to existing firewall(s).
E. If a single or multiple firewall exists then the KDE gateway must be used.
Answer: B,D
IBM A2010-538 dump A2010-538 dump
ITexamdump의 000-278덤프의 VCE테스트프로그램과 C_TSCM62_65덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 C_TADM53_70시험에 대비한 고품질 덤프와 1z0-599시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 000-540시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
댓글 없음:
댓글 쓰기