2013년 10월 21일 월요일

HP Hp2-E29 덤프자료

Pass4Tes가 제공하는 제품을 사용함으로 여러분은 IT업계하이클래스와 멀지 않았습니다. Pass4Tes 가 제공하는 인증시험덤프는 여러분을HP인증Hp2-E29시험을 안전하게 통과는 물론 관연전업지식장악에도 많은 도움이 되며 또한 우리는 일년무료 업뎃서비스를 제공합니다.

IT인증자격증은 국제적으로 승인받는 자격증이기에 많이 취득해두시면 취업이나 승진이나 이직이나 모두 편해집니다. 다른 사람이 없는 자격증을 내가 가지고 있다는것은 실력을 증명해주는 수단입니다. HP인증 Hp2-E29시험은 널리 승인받는 자격증의 시험과목입니다. HP인증 Hp2-E29덤프로HP인증 Hp2-E29시험공부를 하시면 시험패스 난이도가 낮아지고 자격증 취득율이 높이 올라갑니다.자격증을 많이 취득하여 취업이나 승진의 문을 두드려 보시면 빈틈없이 닫힌 문도 활짝 열릴것입니다.

ITExamDump전문가들은HP Hp2-E29인증시험만을 위한 특별학습가이드를 만들었습니다.HP Hp2-E29인증시험을 응시하려면 30분이란 시간만 투자하여 특별학습가이드로 빨리 관련지식을 장악하고,또 다시 복습하고 안전하게HP Hp2-E29인증시험을 패스할 수 잇습니다.자격증취득 많은 시간과 돈을 투자한 분들보다 더 가볍게 이루어졌습니다

IT인증자격증을 취득하려고 마음먹었으면 끝까지 도전해봐야 합니다. HP인증 Hp2-E29시험이 아무리 어려워도ITExamDump의HP인증 Hp2-E29덤프가 동반해주면 시험이 쉬워지는 법은 많이 알려져 있습니다. ITExamDump의HP인증 Hp2-E29덤프는 100% 패스보장 가능한 덤프자료입니다.한번만 믿어주시고ITExamDump제품으로 가면 시험패스는 식은 죽 먹기처럼 간단합니다.

시험 번호/코드: Hp2-E29
시험 이름: HP (Planning and Designing HP SMB Solutions)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 166 문항
업데이트: 2013-10-20

Hp2-E29 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/HP2-E29.html

NO.1 Which HP software application is required to manage an HP StorageWorks Enterprise Virtual Array
solution?
A. HPStorageWorks Secure Manager
B. HPStorageWorks Command View EVA
C. HP Storage Essentials SRM Software Suite
D. HP Continuous Access EVA
Answer: B

HP자격증   Hp2-E29자료   Hp2-E29   Hp2-E29
3.Which component in an HP Data Protector solution runs the core software and contains the Data
Protector database?
A. media server
B. console server
C. cell manager
D. media manager
Answer: C

HP   Hp2-E29 dump   Hp2-E29자격증
4.A customer wants to use HP Systems Insight Manager (HP SIM) to secure their management
environment. Which technologies are used with HP SIM accomplish this task? (Select two.)
A. SSL
B. WMI
C. DMI
D. SNMP
E. SSH
Answer: A,B

HP덤프   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
5.When a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet modules, what are possible
bandwidth configurations for a single Flex-NIC on port 1? (Select two.)
A. 10Mb
B. 300Mb
C. 750Mb
D. 8Gb
E. 16Gb
Answer: B,D

HP자격증   Hp2-E29최신덤프   Hp2-E29 dump   Hp2-E29덤프   Hp2-E29 dumps
6.Which feature becomes available when a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet
module?
A. support for port aggregation for each blade increases to 10 ports
B. blade NICs auto-negotiate to 10/100Mb bandwidth
C. embedded Flexible NICs for each blade increases to 10 NICs
D. bandwidth for each network card can be dynamically changed from 100Mb up to 10Gb
Answer: D

HP최신덤프   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
7.A customer wants to order several ProLiant servers as virtual machine hosts. Which HP iVirtualization
solutions are available to the customer? (Select two.)
A. Red Hat Linux Enterprise Server
B. VMware ESX 4i
C. CitrixXenServer
D. VMware Server
E. Microsoft Windows Virtual Server 2005
F. Microsoft Virtual Hyper-V
Answer: B,C

HP인증   Hp2-E29자격증   Hp2-E29   Hp2-E29
8.Which statement is true about processor cache?
A. it reduces the risk of downtime.
B. It enables floating point processing.
C. It reduces the amount of time needed for the processor to access data.
D. it reduces risk of data loss.
Answer: C

HP   Hp2-E29자료   Hp2-E29기출문제
9.Which RAID level is able to withstand any two simultaneous hard drive failures?
A. RAID 1
B. RAID 1+0
C. RAID 6
D. RAID 5
Answer: C

HP자격증   Hp2-E29   Hp2-E29 pdf   Hp2-E29
10.Which feature included in the firmware of D2D Backup System eliminates redundant data during
backups by saving a single copy of identical data, replacing any further instance with pointers back to the
one copy?
A. dynamic reallocation
B. data retention
C. deduplication
D. low bandwidth replication
Answer: C

HP자료   Hp2-E29최신덤프   Hp2-E29
11.Which ProLiant servers have a maximum of four processor sockets? (Select two.)
A. ML370
B. BL860c
C. DL585
D. BL680C
E. DL785
Answer: D,E

HP   Hp2-E29인증   Hp2-E29시험문제   Hp2-E29   Hp2-E29
12.Which component from HP Insight Foundation Suite for ProLiant can be used for array configuration
and guided installation of the supported operating system?
A. SmartStart CD
B. Management DVD
C. Firmware Maintenance CD
D. Insight Software DVD
Answer: A

HP   Hp2-E29   Hp2-E29 dumps   Hp2-E29
13.What additional functionality does HP Insight Remote Support provide to customers using HP SIM?
(Select two.)
A. remote event notification and forwarding
B. integrated warranty tracking and online remote support
C. remote configuration and repair of management agents
D. integration with HP Insight License Manager
E. remoteiLO 2 graphical console access
Answer: A,B

HP   Hp2-E29자료   Hp2-E29   Hp2-E29 dump   Hp2-E29기출문제   Hp2-E29 dumps
14.Your customer is consolidating his environment on four ProLiant servers running VMware ESX 4.0.
Which HP insight Control functionality can help him to convert physical machines to a virtual machine
form on ESX 4.0 servers?
A. performance management
B. server deployment
C. server migration
D. virtual machine management
Answer: C

HP   Hp2-E29 dumps   Hp2-E29   Hp2-E29인증
15.Which Insight Control component identifies and prevents potentially critical problems on ProLiant
servers by providing real-time hardware event monitoring and secure event submission to HP Support?
A. HP Software Event Subscription
B. HP Insight Performance Manager module
C. Version Control Repository and Version Control Agent
D. HP Insight Remote Support
Answer: D

HP기출문제   Hp2-E29기출문제   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29자료
16.What does Dynamic Processor Resilience enhance?
A. data security
B. server availability
C. fast clustering failover
D. floating point performance
Answer: B

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
17.Which tape technology allows hardware-based encryption?
A. HP SuperDLTtape II 600GB
B. DLTVS160
C. SDLT600
D. LTO-4
Answer: D

HP   Hp2-E29   Hp2-E29 dump   Hp2-E29
18.Which HP disk-based storage solution provides both unattended backups and rapid restore of data for
LAN-based servers, and can also emulate popular tape libraries tape drives?
A. HP Virtual Library System (VLS)
B. HP Enterprise Virtual Array (EVA)
C. HP Modular Smart Array (MSA) 2000 G2
D. Removable Disk Backup System (RDX)
Answer: A

HP   Hp2-E29   Hp2-E29인증
19.What enables resiliency in an HP Converged Infastructure? (Select two.)
A. power, cooling, and interconnect capabilities of the HPBiadeSystem c3000 enclosure
B. visualization products like VMware or Microsoft Hyper-V solutions
C. HPStorageWorks data protection solutions
D. modular building blocks providing maximum flexibility for scalability and customization
E. HP Insight Software components with appropriate services
Answer: D,E

HP dumps   Hp2-E29자료   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
20.Which HP software component can be used to install multiple ProLiant servers quickly and predictably
in an unattended fashion using scripts and systems images?
A. HP Remote Deployment Utility
B. HPIgnite-UX
C. HP Server Migration Software forProLiant servers
D. HP Insight Rapid Deployment software
Answer: D

HP   Hp2-E29인증   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29최신덤프

ITexamdump의 1z0-599덤프의 VCE테스트프로그램과 HP2-H28덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 98-372시험에 대비한 고품질 덤프와 C_THR12_66시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 70-465시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.

시험자료링크: http://www.itexamdump.com/HP2-E29.html

댓글 없음:

댓글 쓰기