2014년 4월 28일 월요일

IBM 자격증 C2070-588 시험문제와 답

IBM C2070-588인증시험은 전문적인 관련지식을 테스트하는 인증시험입니다. ITExamDump는 여러분이IBM C2070-588인증시험을 통과할 수 잇도록 도와주는 사이트입니다. 많은 분들이 많은 시간과 돈을 들여 혹은 여러 학원 등을 다니면서IBM C2070-588인증시험패스에 노력을 다합니다. 하지만 우리ITExamDump에서는 20시간 좌우만 투자하면 무조건IBM C2070-588시험을 패스할 수 있도록 도와드립니다.

이 글을 보시게 된다면IBM인증 C2070-588시험패스를 꿈꾸고 있는 분이라고 믿습니다. IBM인증 C2070-588시험공부를 아직 시작하지 않으셨다면 망설이지 마시고ITExamDump의IBM인증 C2070-588덤프를 마련하여 공부를 시작해 보세요. 이렇게 착한 가격에 이정도 품질의 덤프자료는 찾기 힘들것입니다. ITExamDump의IBM인증 C2070-588덤프는 고객님께서 IBM인증 C2070-588시험을 패스하는 필수품입니다.

저희가 알아본 데 의하면 많은it인사들이IBM인증C2070-588시험을 위하여 많은 시간을 투자하고 잇다고 합니다.하지만 특별한 학습 반 혹은 인터넷강이 같은건 선택하지 않으셨습니다.때문에 패스는 아주 어렵습니다.보통은 한번에 패스하시는 분들이 적습니다.우리 ITExamDump에서는 아주 믿을만한 학습가이드를 제공합니다.우리 ITExamDump에는IBM인증C2070-588테스트버전과IBM인증C2070-588문제와 답 두 가지 버전이 있습니다.우리는 여러분의IBM인증C2070-588시험을 위한 최고의 문제와 답 제공은 물론 여러분이 원하는 모든 it인증시험자료들을 선사할 수 있습니다.

IBM인증C2070-588시험은 국제적으로 승인해주는 IT인증시험의 한과목입니다. 근 몇년간 IT인사들에게 최고의 인기를 누리고 있는 과목으로서 그 난이도 또한 높습니다. 자격증을 취득하여 직장에서 혹은 IT업계에서 자시만의 위치를 찾으련다면 자격증 취득이 필수입니다. IBM인증C2070-588시험을 패스하고 싶은 분들은ITExamDump제품으로 가보세요.

시험 번호/코드: C2070-588
시험 이름: IBM (IBM Certified Solution Designer - Datacap Taskmaster Capture V8.1)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 125 문항
업데이트: 2014-04-27

ITExamDump는 여러분의 시간을 절약해드릴 뿐만 아니라 여러분들이 안심하고 응시하여 순조로이 패스할수 있도록 도와주는 사이트입니다. ITExamDump는 믿을 수 있는 사이트입니다. IT업계에서는 이미 많이 알려 져있습니다. 그리고 여러분에 신뢰를 드리기 위하여IBM C2070-588관련자료의 일부분 문제와 답 등 샘플을 무료로 다운받아 체험해볼 수 있게 제공합니다. 아주 만족할 것이라고 믿습니다. 우리는ITExamDump제품에 대하여 아주 자신이 있습니다. 우리IBM C2070-588도 여러분의 무용지물이 아닌 아주 중요한 자료가 되리라 믿습니다. 여러분께서는 아주 순조로이 시험을 패스하실 수 있을 것입니다. ITExamDump선택은 틀림없을 것이며 여러분의 만족할만한 제품만을 제공할것입니다.

ITExamDump의 IBM인증 C2070-588덤프는 다른 덤프판매 사이트보다 저렴한 가격으로 여러분들께 가볍게 다가갑니다. IBM인증 C2070-588덤프는 기출문제와 예상문제로 되어있어 시험패스는 시간문제뿐입니다.

ITExamDump의 IBM 인증 C2070-588시험덤프공부자료는 pdf버전과 소프트웨어버전 두가지 버전으로 제공되는데 IBM 인증 C2070-588실제시험예상문제가 포함되어있습니다.덤프의 예상문제는 IBM 인증 C2070-588실제시험의 대부분 문제를 적중하여 높은 통과율과 점유율을 자랑하고 있습니다. ITExamDump의 IBM 인증 C2070-588덤프를 선택하시면 IT자격증 취득에 더할것 없는 힘이 될것입니다.

C2070-588 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/C2070-588.html

NO.1 An IBM Datacap Taskmaster Capture system is being architected to support a large capture
processing operation consisting of 500 dedicated Taskmaster web users located in the same facility.
What is the minimum recommended number of Microsoft IIS instances?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: D

IBM   C2070-588   C2070-588자격증   C2070-588인증   C2070-588인증

NO.2 An IBM Datacap Taskmaster developer has a specific page type which needs custom verify
panels to be created for both thick client and web interfaces. Which Datacap components can the
developer leverage to display custom verify interfaces to the end user?
A. FastDoc for thick client and AVerify.aspx for web.
B. DotEdit for thick client and VeriFine.aspx for web.
C. DotScan for thick client and ImgEnter.aspx for web.
D. Batch Pilot for thick client and AIndex.aspx for web.
Answer: B

IBM인증   C2070-588   C2070-588기출문제   C2070-588
6. A customer scans in a document and the template is not recognized within the IBM Datacap
Taskmaster Capture application. What happens when the image or page is not identified?
A. The unidentified page is classified as "Default."
B. The unidentified page is removed from the DCO.
C. The page is classified as the previous identified page.
D. The page is classified as "Other" and has to be otherwise identified.
Answer: D

IBM   C2070-588   C2070-588   C2070-588 pdf
7. Which of the following is NOT an "out of the box" export target for IBM Datacap Taskmaster
Capture?
A. Microsoft SharePoint
B. Microsoft SQL Database
C. Open Text Cloud Storage
D. IBM Content Manager (CM8)
Answer: C

IBM dump   C2070-588   C2070-588   C2070-588자료   C2070-588
8. For optimal testing results of fingerprints created with AnalyzeImage, which of the following
image processing settings is NOT required?
A. Deskew
B. Line removal
C. Dot Removal
D. Border removal
Answer: B

IBM   C2070-588   C2070-588   C2070-588덤프
9. A customer has remote users that will be scanning in paper documents for their IBM Datacap
Taskmaster applications outside of their office network. What is the BEST method of ingestion for
the customer's application?
A. Use the Taskmaster Web client to scan and then upload the documents, using a TWAIN driver .
B. Use Taskmaster DotScan using ISIS or TWAIN scanner for the remote user to scan in new batches.
C. Use a fax machine where remote user fax images to a Rightfax server which is ingested by a
RuleRunner server using a OpenTextFaxServer task.
D. Use a third party application with a scanner for the remote user who then upload the images to a
network folder which is ingested by a RuleRunner server using VScan task.
Answer: A

IBM기출문제   C2070-588   C2070-588 dumps   C2070-588자격증
10. The IBM Datacap Taskmaster Capture Studio Test tab provides all EXCEPT the following
runtime processing information?
A. Log file contents
B. Recognition zones
C. Custom action code
D. Batch hierarchy variables
Answer: C

IBM pdf   C2070-588 dumps   C2070-588덤프   C2070-588   C2070-588자격증
11. The client requirements outline the need to return documents to the original scan operator
(or department) for verification. What task detail settings will provide this functionality?
A. Mode: Router and Store: User ID
B. Queue by: User and Store: None
C. Mode: Router and Queue by: User
D. Queue by: User and Store: User ID
Answer: D

IBM   C2070-588시험문제   C2070-588   C2070-588시험문제
12. A solution designer is using the Application Wizard to create a new project. What are some
of the object types, within the hierarchy, that are created by default?
A. Document, Page and Field
B. Batch, Document Separators, Page
C. Variables, Document, Page and Field
D. Main Page, Trailing Page and Other Page
Answer: A

IBM   C2070-588자격증   C2070-588   C2070-588 pdf   C2070-588   C2070-588시험문제
13. A customer has more than 200 types of documents to be scanned using IBM Datacap
Taskmaster Capture. Some documents have more than 100 index fields that need to be captured.
How many documents / pages / fields can be created in the DCO?
A. Unlimited documents / pages / fields
B. Limited to 50 documents / pages / fields
C. Limited to 10 documents / pages / fields
D. Limited to 100 documents / pages / fields
Answer: A

IBM   C2070-588   C2070-588자격증
14. When IBM Datacap Taskmaster Capture converts a single multi-page file to individual a TIFF
file, what determines the maximum number of files that are created and output using the Convert
library actions?
A. The SetMaxImageFiles action determines the maximum.
B. There is no restriction on the maximum number of output files.
C. Inherently a maximum of 1,296 individual TIFF files can be output.
D. Individual Convert actions properties determine the maximum number of output files.
Answer: C

IBM   C2070-588인증   C2070-588 dump   C2070-588최신덤프
15. A race condition can occur when two or more threads are able to access shared data. Which
statement is TRUE about the automated vscan task?
A. By default all batch creation tasks are synchronized in memory and can run simultaneously
without conflict.
B. Batch creation tasks from two different applications looking in the same input folder can run
simultaneously without conflict.
C. Batch creation tasks from two different applications looking in two different input folders can run
simultaneously without conflict.
D. Batch creation tasks from a single application but in separate jobs looking in the same input
folders can run simultaneously without conflict.
Answer: C

IBM기출문제   C2070-588최신덤프   C2070-588   C2070-588

NO.3 A company is experiencing some batch aborts that have been traced to recognition failure in
the OCR engine. What is the recommendation to alleviate this?
A. Use managed recognition.
B. Switch to another engine that will sacrifice accuracy for stability.
C. Check to make sure that the input images are oriented correctly.
D. Check the image file sizes. OCR will not work on images bigger than 82.3K. A lower resolution will
be required.
Answer: A

IBM자료   C2070-588   C2070-588 dump   C2070-588최신덤프   C2070-588   C2070-588 dump

NO.4 A customer has images that have machine print as well as handwritten data on the image. Is it
necessary to have an OCR_s or OCR_a engine as well as an ICR engine to extract/read data from the
image, and why?
A. Yes, both OCR_s and ICR_c engines will have to be used.
B. No, ICR_c engine works well with hand-printed and machine-printed text.
C. No, OCR_s engine works well with hand-printed and machine-printed text.
D. No, OCR_a is the only engine that can read hand-printed and machine-printed text.
Answer: B

IBM dumps   C2070-588   C2070-588   C2070-588

NO.5 The solution designer is creating a standalone FastDoc application and needs to add a
workflow. What construct is created to contain the workflow?
A. Task Profile
B. Batch Profile
C. Batch monitor
D. FastApp template
Answer: B

IBM자료   C2070-588   C2070-588기출문제   C2070-588

ITexamdump의 70-414덤프의 VCE테스트프로그램과 M2040-724덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 70-489시험에 대비한 고품질 덤프와 C2010-501시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 000-657시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.

시험자료링크: http://www.itexamdump.com/C2070-588.html

댓글 없음:

댓글 쓰기